El Festival Cruïlla torna a col·laborar amb Amnistia Internacional

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Festival Cruïlla torna a col·laborar amb Amnistia Internacional

Resum: 

Totes aquelles persones que comprin l'abonament per al festival de música Cruïlla Barcelona podran fer un donatiu voluntari de 2 euros "per enfortir la defensa dels drets humans arreu del món".

Cruïlla Barcelona pretén ser un festival "sense etiquetes" que doni cabuda a públics i estils musicals heterogenis. Aquest dimarts, 8 d'abril, ha presentat el cartell de l'edició 2014, que inclou grups com Macklemore & Ryan Lewis, Jack Johnson, Band of Horses, Vetusta Morla, Calle 13, Imelda May, Txarango, Bongo Botrako, Berri Txarrak o Joan Dausà, entre d'altres. Tindrà lloc de l'11 al 13 de juliol, al Parc del Fòrum de Barcelona.

A les actuacions musicals se'ls afegiran altres activitats, com ara circ, tallers, jocs i parades d'entitats sense afany de lucre. Els projecte socials tindran, doncs, presència al festival.

A més d'oferir un espai a les entitats on donar a conèixer els seus projectes, el festival col·labora per sisè any amb Amnistia Internacional Catalunya. Les persones que assisteixin al Cruïlla podran conèixer de prop les causes que defensa Amnistia Internacional, així com fer una aportació econòmica a l'organització. Al comprar l'abonament per al festival podran fer un donatiu de 2 euros que es destinarà a les campanyes contra les vulneracions dels drets humans que desenvolupa Amnistia Internacional, arreu del món i també al nostre entorn.

Afegeix un comentari nou