L'Auditori de Barcelona acull el 11è Festival de Bandes de Música Catalanes

 Font:
Font:

L'Auditori de Barcelona acull el 11è Festival de Bandes de Música Catalanes

Resum: 

La Federació Catalana de Societats Musicals celebra el proper diumenge 15 de juliol a les 18:30h, el XIè Festival de Bandes de Música Catalanes a l’Auditori de Barcelona. A la trobada hi participaran la Banda municipal de música d'Alcanar (Montsià), la Banda municipal de música de Tortosa (Baix Ebre) i la banda Unió Musical de Tarragona.

Les tres Bandes de Música interpretaran obres de compositors catalans, valencians i holandesos, tots ells de gran qualitat i de reconegudes trajectòries: Óscar Navarro, Jordi Bonilla, José Quiles Simón, Eduardo Nogueroles, Jan van der Roost, Jacob de Haan, Johan de Meij, entre d'altres.

La Federació Catalana de Societats Musicals organitza anualment el festival de Bandes de Música, un aparador que ha permès mostrar durant deu anys la bona feina cultural i musical que desenvolupen les formacions de bandes catalanes.

L’entrada a l’Auditori de Barcelona és de 6 euros, única a tota la sala i no numerada. Està previst que el concert tingui una durada de dues hores aproximadament.

Compra d'entrades

Afegeix un comentari nou