Millor actuació dels Ganàpies de la UAB en 19 anys d'història

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Millor actuació dels Ganàpies de la UAB en 19 anys d'història

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

La Plaça Cívica de la UAB es tenyia ahir, i més que mai, de blau. La colla castellera Ganàpies va tirar els seus 6 millors castells. Tots, carregats i descarregats. Van aconseguir així la millor actuació de la seva història.

Els Ganàpies de la UAB van celebrar ahir dijous 12 de desembre la seva Diada d'hivern a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ho van fer deixant el llistó ben amunt: 4 de 7, 3 de 7 (el primer de la temporada), un 8 de 6 amb agulla que van decidir tirar enrere, pilar de 5 i 4 pilars de 4 per tancar l’acte. En resum, van tirar els seus 6 millors castells i van aconseguir carregar-los i descarregar-los, aconseguint així la millor actuació dels 19 anys d'història de Ganàpies.

A l'acte organitzat pels de la camisa blava de la UAB hi van acudir 4 colles castelleres més: Arreplegats de la Zona Universitària, Pataquers de la URV, Penjats del Campus Manresa i Llunàtics UPC. Els Arreplegats de la ZU, per la seva banda, van apostar per un 3 de 7, un 4 de 7, un 2 de 7 amb folre i 2 pilars de 4. Les altres colles castelleres van tirar castells de 6 i de 5.

L'actuació anava precedida per un torneig de botifarra a la mateixa Cívica, a la qual van acudir unes 15 persones. Activitat que va dinamitzar i va donar vida al centre de la UAB mentre centenars de castellers es preparaven per a les actuacions. Els castells van començar a alçar-se a les 14.30 i van allargar-se fins ben entrada la tarda, a les 17.00. A l'actuació castellera la va seguir l'animació duta per Jaume Barri, a la gespa de Ciències, espai d'assaig de Ganàpies, i la pertinent celebració nocturna entre colles.

Una diada d'hivern doncs, festiva i alegre per a tothom que hi passava, en la qual aquesta vegada els amfitrions eren els Ganàpies de la UAB. El mes passat, però, els castellers de l'Autònoma s'estrenaven a les Diades d'hivern a Lleida rebuts pels Marracos de la UdL i, la setmana següent, acudien a Vic, al costat dels Emboirats. La propera cita per als de blau de la UAB és el proper dijous 19 de desembre, que acudiran a la Diada castellera dels Arreplegats.

Afegeix un comentari nou