Obertes les inscripcions de la 22ena edició del concurs DO TGNA'012

Autor/a: 
Associació de músics de Tarragona

Obertes les inscripcions de la 22ena edició del concurs DO TGNA'012

Autor/a: 
Associació de músics de Tarragona

Resum: 

Fins al dia 1 d’agost les formacions de Tarragona i de les comarques tarragonines que ho desitgin poden inscriure’s a la 22ª edició del concurs musical DO TGN’012.

Per tercer any consecutiu, l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) participa en l’organització del concurs juntament amb l’Ajuntament de Tarragona. Malgrat les dificultats actuals, l’esperit del concurs sobreviu en base a les motivacions naturals que li han donat raó de ser: donar a conèixer el talent més proper que ens envolta. Un concurs que sempre ha defensat el potencial musical del nostre territori i ha obert les portes a moltes formacions que han trobat en aquesta plataforma una drecera cap a una carrera més activa, cap a noves experiències.

A partir de les propostes presentades, el jurat seleccionarà sis finalistes que actuaran en directe el pròxim 15 de setembre, juntament amb un cap de cartell, a la Capsa de Música de la Tabacalera, dins la programació de les festes de Santa Tecla. Tot i l’ajust de despeses, el premi Denominació d’Origen de Tarragona per al guanyador continua sent molt suculent: 1.500 euros, val de compra i actuacions promocionals a diferents festivals al llarg de l’any següent. També es manté la Programació Estable al llarg de l’hivern-primavera següents per als altres cinc finalistes.

BASES DEL CONCURS AQUÍ

Afegeix un comentari nou