Petits mecenes per a la novena edició del disc “Un Munt d’Idees” aMt

Autor/a: 
Associació de músics de Tarragona

Petits mecenes per a la novena edició del disc “Un Munt d’Idees” aMt

Autor/a: 
Associació de músics de Tarragona

Resum: 

L’edició anual del disc “Un Munt d’Idees” s’ha convertit en un clàssic imprescindible dins del projecte de l’Associació de Músics de Tarragona (aMt). Enguany, arriba a la seva novena edició, la qual serà possible gràcies a la participació activa de la ciutadana.

FES LA TEVA APORTACIÓ AQUÍ

L’any 2012 ha estat marcat per les incerteses de la crisi, però l’aMt ha treballat no només per assolir el seu projecte d’activitats anual, sinó també per reinventar la seva gestió cultural i adaptar-se a un panorama moltfràgil. El IX Cd “Un Munt d’Idees” és la nova activitat de la seva agenda, després d’assolir fites impensables en un marc tan inestable. Obligats a crear nous camins, l’aMt comptarà amb la plataforma Verkami per finançar el 20% del cost de la novena edició del Cd multimèdia “Un Munt d’Idees”. Mitjançant aquesta plataforma la ciutadania, músics i simpatitzants podran aportar una micro-donació, des de 10 € fins a 50€. Podreu accedir a aquesta plataforma des del lloc web www.musicstgn.com

L’objectiu d’aquest disc és donar oportunitat als nous músics amb propostes musicals en actiu i enregistrar en un estudi professional el seu treball. El resultat és un disc amb propostes plurals, noves, creatives i innovadores de Tarragona i les seves comarques. Donar oportunitat a nous músics i formacions per gravar i difondre la seva música respon a la gran necessitat que viu el col·lectiu davant les dificultats en que es troben els músics que volen professionalitzar-se i volen desenvolupar el seu treball, obtenint experiència mitjançant nous reptes.

A l’aMt coneixen bé el potencial dels nous creadors, per això volem mantenir l’edició del Cd “Un Munt d’Idees” (ja a la novena edició), per construir una oferta cultural que afavoreixi la trobada entre el músic i el públic.

El Cd inclou també una pista multimèdia amb informació de tots els grups que hi participen, facilitant així la difusió i la promoció del seu treball. L’edició és de 1.000 còpies promocionals, de les quals una bona part són distribuïdes entre mitjans de comunicació i indústria musical. Cada any, també i per recolzar l’edició, es realitza un concert de presentació, per què el públic pugui conèixer les propostes sobre l’escenari. Aquest any, a més, el concert es portarà a terme a la recent estrenada sala “Capsa de Música” Magatzem 1 de l’edifici Tabacalera de Tarragona. Una manera de fer créixer l’activitat musical i que tanta falta ens fa als músics.

Afegeix un comentari nou