Pilar Rahola, 8TV, el Club Super3 i l'Auditori, guardonats pels Premis Sardana 2012

 Font:
Font:

Pilar Rahola, 8TV, el Club Super3 i l'Auditori, guardonats pels Premis Sardana 2012

Resum: 

Els Premis Capital de la Sardana 2012 de la Federació Sardanista de Catalunya han guardonat, entre d’altres, a la periodista Pilar Rahola, el mitjà 8TV, el programa infantil Club Super 3 i a l’Auditori de Barcelona per la difusió i projecció d’aquesta tradició cultural catalana.

En la categoria de mèrit sardanístic, Rahola ha estat reconeguda per la seva tasca de reivindicació de la sardana en intervencions públiques i mitjans de comunicació.

En la menció audiovisual, s’ha premiat al documental La sardana, dansa nacional de Catalunya?, així com el programa matinal de sardana i cobla, 8 de 8, de 8TV.

En l’àmbit de la Promoció i Difusió, s’ha reconegut al Club Súper 3, per la projecció de la sardana a través d’espectacles i tallers d’iniciació impulsats durant la Festa dels Súpers, i a la Fundació ONCE pel disc Onze sardanes per a l'ONCE i pels cursos de sardanes que organitzen per a invidents.

Organyà ha acollit, per darrer cop, la 51a edició de la Ciutat Pubilla de la Sardana. A partir del proper any, donarà pas a un nou format anomenat Capital de la Sardana.

Afegeix un comentari nou