Adéu a l'ajut de 426 euros

 Font:
Font:

Adéu a l'ajut de 426 euros

Resum: 

Gairebé 700.000 desocupats s’havien beneficiat fins al setembre de la prestació dels 426 euros. Ara el Govern ha anunciat la retirada d’aquesta ajuda per al proper mes de febrer.

El Govern ha anunciat un nou paquet de mesures per pal•liar el dèficit que pateix el país, entre d’altres la retirada de l’ajuda dels 426 euros destinada als aturats que han deixat de cobrar el subsidi de desocupació.

El programa temporal de Protecció per desocupació i inserció (PRODI) deixarà d’estar en vigor a partir del proper 15 de febrer. Tanmateix és possible que si els sol•licitants compleixen els requisits exigits podrà ser atorgada fins al mes d’abril. Els sol•licitants que la tinguin concedida podran esgotar els sis mesos que dura la prestació.

D’altra banda, el secretari d’acció sindical d’UGT, Toni Ferrer, ha anunciat que “les mesures van en la direcció contrària al que requereix el país”, ja que segons Ferrer, aproximadament 600.000 persones deixaran de beneficiar-se d’aquesta prestació i per tant es quedaran sense res, afegit-se a les 1.100.000 persones que no tenen cap tipus de prestació econòmica.

Llegir més

Afegeix un comentari nou