IV Concurs Internacional de Fotografia A-Down

 Font:
Font:

IV Concurs Internacional de Fotografia A-Down

Resum: 

L’Associació Sindrome de Down A-Down convoca el IV Concurs Internacional de Fotografia A-Down amb l’objectiu de mostrar la realitat de les persones que pateixen qualsevol tipus de discapacitat.

Per donar un nou enfocament a la discapacitat, l'Associació Sindrome de Down A-Down ha convocat aquest concurs de fotografia per captar nous punts de vista de la discapacitat. L’objectiu d’aquest certamen és que el fotògraf doni a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat i plasmi mitjançant la fotografia, que la vida quotidiana de les persones amb discapacitat no és tan diferent del resta de persones.

Es poden presentar a aquest concurs qualsevol persona física o grups de persones físiques que la seva edat superi els 16 anys. Els menors de 18 anys que presentin els seus treballs i els discapacitats no emancipats hauran de presentar l’autorització corresponent.

Les obres que optin al concurs s’han d’enviar en CD o DVD en arxius amb format JPG. La dotació d’aquest premi és de 3000 euros i s’atorga també un diploma acreditatiu i un obsequi. El termini de presentació de les obres finalitza l’11 de setembre de 2010.

Afegeix un comentari nou