Suport de la Fundació "la Caixa" a la Fundació Tutelar Comarques de Tarragona

Fundalis
Autor/a: 
Elena Rodríguez
Signatura acord Caixabank i Fundació Tutelar Comarques de Tarragona Font: Fundació Tutelar Comarques de Tarragona
Sr. Alexis Gomez, Director de Banca d'Institucions de Tarragona de Caixabank. Sra. Anna Solé, presidenta del Patronat de la Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona. Font: © Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona

Suport de la Fundació "la Caixa" a la Fundació Tutelar Comarques de Tarragona

Autor/a: 
Elena Rodríguez
Fundalis

Resum: 

La Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona rep el suport de la Fundació “la Caixa” per a l’adquisició de tauletes tàctils, per tal que les persones ateses per la Fundació siguin més autònomes en les seves gestions personals.

La Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona (FTCT) facilita, des de la proximitat amb les persones, suport a la capacitat jurídica, vetllant per la protecció i garantia de tots els seus drets. Els serveis de la FTCT inclouen activitats d'acompanyament, suport, millora de la qualitat de vida, promoció de l'autonomia personal, inclusió i participació plena en tots els àmbits de la vida personal i social, d'acord amb la voluntat, desitjos i preferències de cada persona.

En l’actualitat, la FTCT atén 104 persones del Tarragonès, Baix Penedès, Baix Camp i Alt Camp, facilitant un acompanyament personal continuat segons les necessitats de cada persona.

El suport de la Fundació “la Caixa”, de 10.000€, servirà per adquirir tauletes tàctils per tal que les persones incorporin les noves tecnologies en el seu dia a dia i siguin més autònomes en les seves gestions personals a través d’internet, comptant amb el suport directe dels i les professionals, assistents personals, que les acompanyen, promovent que participin de manera més activa ens els canvis socials que se’ns deriven de l’evolució tecnològica.

La Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona és una entitat sense ànim de lucre que neix el 2006 fruit del treball conjunt entre l’Associació de Familiars de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament TBC, Fundació Ginac, Fundació La Muntanyeta, Fundació Onada i la Fundació Santa Teresa del Vendrell, l’any 2019 es va incorporar al projecte la Fundació Estela. El seu objectiu és desenvolupar com activitat principal serveis d’assistència a la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat, treballant per la seva inclusió social i el suport a la presa de decisions, facilitant un acompanyament global, individualitzat i de proximitat que defensa els drets de les persones i prioritza el seu benestar i la seva felicitat.

A través de l'àmplia xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya, els professionals poden detectar les necessitats més urgents i properes de cada territori, i canalitzar les ajudes de la Fundació "la Caixa" dirigides a donar resposta a aquestes necessitats. El 2023, es van donar suport gairebé 5.850 projectes de més de 5.300 entitats socials.

Afegeix un comentari nou