L'ajuda de 426 euros es prorrogarà 6 mesos

 Font:
Font:

L'ajuda de 426 euros es prorrogarà 6 mesos

Resum: 

El proper 20 d’agost el Consell extraordinari de Ministres, aprovarà la prorroga d’ajuda de 426 euros durant 6 mesos més, per als aturats que ja han esgotat el subsidi per desocupació.

Des de que va entrar en vigor la prestació d’ajuda de 426 euros ha donat suport a 570.000 persones sense ocupació i el Govern ha anunciat que el proper 20 d’agost es prorrogarà aquesta ajuda durant sis mesos més.

Tot i que la prorroga s’aprovarà el dia 20 d’agost, els seus efectes serà des del 16 d’agost per aquells aturats que hagin esgotat la cobertura per desocupació. El Govern ha pres la decisió de prorrogar l’ajuda, a causa de l’alta taxa d’atur que suporta el país.

El president del Govern, Jose Luis Rodriguez Zapatero, ha anunciat que gràcies a mesures com aquesta, la taxa de cobertura a Espanya per desocupació està en el 80%.

D’altra banda el Cap de l’Executiu afirma que emprendrà una “reforma en profunditat” de les politiques actives d’ocupació, degut a les mancances que pateix el país al servei públic de col·locació i ha insistit en uns canvis significatius que s’emprendran en el sistema.

Afegeix un comentari nou