Subvencions per promoure els usos de la llengua catalana a Catalunya

Subvencions per promoure els usos de la llengua catalana a Catalunya

Resum: 

La Generalitat de Catalunya ha obert convocatòria amb l'objectiu de fomentar l'ús del català al món socioeconòmic

El passat 3 de febrer es va aprovar les bases reguladores de la concessió de subvencions per promoure els usos de la llengua catalana a Catalunya. Aquesta convocatòria adreçada a entitats sense afany de lucre i organitzacions, poden optar aquelles que tinguin la seva seu en l’àmbit territorial de Catalunya.

L’objecte d’aquestes bases han d’incloure principalment l’ús del català en l’àmbit laboral, jurídic i de la salut, i fomentar l’ús del català a persones entre 15 i 29 anys i a persones que habitualment no parlen català.

La dotació màxima de les subvencions es de 650.000 euros i el termini de presentació es l'1 de març de 2010.

Etiquetes: 

Comentaris

A través d'una trucada d'una entitat, hem detectat que la informació que doneu en el vostre web sobre la convocatòria de subvencions sense finalitat de lucre no és correcta. El termini de presentació de sol·licituds es va acabar el dia 1 de març de 2010 (i no el dia 19 de març). Per tant, us demanem que esmeneu aquesta informació tan aviat com sigui possible. Trobareu informació sobre aquesta convocatòria de subvencions a http://www.gencat.cat/llengua/subvencions. Si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb la Secretaria de Política Lingüística (Tel. 93 567 10 00).

Ja ho hem modificat.
Gràcies per avisar.

Afegeix un comentari nou