"Esborrem estereotips, creem diversitat", taller audiovisual per a dones

 Font:
Font:

"Esborrem estereotips, creem diversitat", taller audiovisual per a dones

Resum: 

El projecte "La dona, teixint cultures", iniciativa de diferents entitats, ofereix del 15 al 24 de juliol una formació adreçada a dones que vulguin donar a conèixer a través de l'audiovisual la seva realitat, més enllà dels tòpics i els estereotips.

El taller Esborrem estereotips, creem diversitat es realitzarà els dies 15, 16, 17, 18 , 22 i 24 de juliol, de 10.00 a 12.00 hores, al Centre Cívic Pati Llimona. Es tracta d'un taller gratuït adreçat a dones de totes les nacionalitats i edats, que no se senten identificades amb la imatge que es representa d'elles i que vulguin introduir-se en el llenguatge audiovisual per poder mostrar les seves històries de vida.

La Fundació Guné, l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya, Cehda Ghana i la Coordinadora d'Associacions Senegaleses de Catalunya (CASC) uneixen forces per portar a terme aquesta formació, que s'emmarca dins el seu projecte comú La dona, teixint cultures. A través d'aquest projecte pretenen donar a conèixer la realitat de les dones immigrades més enllà dels tòpics i estereotips que les envolten.

El taller estarà dividit en dues fases de treball: La primera serà una fase d'introspecció on s'estimularà el contacte, el diàleg i el coneixement mutu reconeixent-se com a dones que tenen les seves vides, lluites i que s'allunyen de les etiquetes que els imposen. En la segona fase, es treballaran els principis bàsics per a la realització d'un documental, com són l'entrevista, l'escriptura del guió, el material d'enregistrament, la composició dels plans, etc. L'objectiu és aconseguir com resultat un retrat intimista i unes peces que moguin els imaginaris de les persones.

Les persones interessades en participar-hi es poden posar en contacte amb: info[arrova]llatins.org i/o info[arrova]fundaciogune.org.

Afegeix un comentari nou