Un nou curs aprofundirà en les últimes tendències en distribució i promoció d'aliments ecològics

Autor/a: 
Campus per la Pau

Un nou curs aprofundirà en les últimes tendències en distribució i promoció d'aliments ecològics

Autor/a: 
Campus per la Pau

Resum: 

Tot i la crisi, cada cop més gent opta per consumir productes locals i ecològics com a manera de tenir cura de la salut, però també com a aposta per la sostenibilitat del planeta.

Per això els petits agricultors es comencen a plantejar com poden fer arribar la seva producció a la taula dels comensals. Per tal d’ajudar en aquesta tasca, el 6 de novembre el Campus per la Pau llançarà un curs virtual que ensenyarà tots els entrellats de la distribució i la promoció dels productes provinents del conreu ecològic i de proximitat.

El programa Distribució i promoció de productes ecològics consta de dues parts consecutives. El primer mòdul es dedicarà a l’agricultura ecològica i a la sostenibilitat, i s’impartirà el primer trimestre, de novembre de 2012 a gener de 2013. El segon mòdul, que tindrà lloc de gener a juny de 2013, tractarà, per una banda, dels canals tradicionals i alternatius de la distribució de les mercaderies agroecològiques i, per l’altra, de la promoció i la comunicació d’aquests productes.

Cap a solucions integrades i sostenibles

En un primer moment, el curs se centrarà a conèixer el paper de l’agricultura en la creació d’una societat sostenible i a definir les tendències en la producció i el consum de productes ecològics. La segona part del programa se centrarà en la distribució i en la promoció i s’analitzaran els canals de distribució tant tradicionals com alternatius, i també s’estudiaran la logística de la distribució i el potencial del comerç electrònic aplicat al mercat ecològic. Així mateix, s’examinaran les estratègies de màrqueting a internet i s’aprofundirà en les fires i els mercats com a eines de promoció.

L’equip docent és format per l’especialista en turisme sostenible i responsable Soledad Morales, la química i consultora de sostenibilitat Ariadna Benet i l’enginyer agrònom Antoni Oliva.

La formació és de 10 crèdits, val 350 euros i serà impartida en espanyol.

Enllaços relacionats

Afegeix un comentari nou