Adéu a Pilar Pujol

Adéu a Pilar Pujol

Resum: 

La desaparició abans d’hora de Pilar Pujol ha commocionat el món de l’associacionisme i voluntariat català. Experta en gestió d’entitats, havia col·laborat amb associacions locals i internacionals tant en programes de formació, com fent assessoraments en temes organitzatius.

Pilar Pujol fou mestra, geògrafa, Màster en Gestió Pública i es va doctorar a la UAB amb una tesi sobre les capacitats organitzatives de les associacions per la lluita contra l’exclusió social a Catalunya.

Havia estat cap del Departament de Gestió de l’Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés i en els darrers anys va desenvolupar la seva tasca a l'Agència Municipal de Suport a l'Associacionisme de l'Ajuntament de Mataró, obtenint un gran reconeixement per part de les entitats del municipi.

La Pilar va ser ponent del 2n Congrés català de Voluntariat (2002), va participar en les II Jornades sectorials d’associacionisme i voluntariat per a la redacció del Pla Nacional d’Associacionisme i Voluntariat (2007). Així mateix, col·laborà molt activament en la secció de publicacions de xarxanet.org des dels seus inicis. Els seus millors articles a la secció de publicacions de xarxanet.org es poden consultar al bloc, així com també un post sobre la significació que van tenir aquests.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou