Benvinguts al nou xarxanet.org!

Benvinguts al nou xarxanet.org!

Resum: 

Encetem avui una nova etapa de xarxanet.org que esperem que us agradi. Les principals millores que trobareu en el nou portal estan pensades per què la pàgina sigui més útil a entitats i voluntaris, en la seva tasca de fer un món millor.

Una de les novetats destacades és el replantejament de la secció de recursos per a entitats, hereva de les antigues càpsules de coneixement. Podreu consultar els recursos elaborats pels serveis d’assessorament mitjançant un sistema amè i entenedor. Els recursos estan pensats per ser eines pràctiques que donin solucions a les problemàtiques de funcionament habitual de les entitats.

Un altre dels canvis més visibles respecte al projecte anterior és que els usuaris deixaran de rebre un butlletí diferenciat per cada portal i rebran un únic butlletí setmanal que recollirà les notícies més importants dels portals on s’hagin subscrit. Podeu subscriure-us als butlletins des de l’àrea d’usuaris.

"El nou xarxanet.org aposta per la participació com un dels elements nuclears del projecte."


El nou xarxanet.org aposta per la participació com un dels elements nuclears del projecte. Els usuaris des d’ara ja podreu comentar les notícies i els posts del bloc, puntuar els recursos i proposar actes d’agenda. A més, totes aquelles entitats que vulguin ser col·laboradores de xarxanet.org podran sol·licitar-ho enviant un correu a xarxanet@xarxanet.org fet que els permetrà introduir esdeveniments a l’agenda i redactar notícies.

La presència de vídeos, la nova secció de finançament o les noves utilitats de l’agenda són altres novetats que trobareu en aquest nou projecte. Amb l’ajuda de tots, anirem omplint xarxanet.org de continguts i construirem una autèntic espai de trobada del món de l’associacionisme i voluntariat català.

Les entitats que promouen el portal són:

 • Ens de Comunicació Associativa
 • Fundació Catalana de l’Esplai- Suport Associatiu
 • Fundació Pere Tarrés
 • Federació Catalana de Voluntariat Social
 • Federació Catalana d'Ateneus
 • Lluïsos de Gracia
 • Fundació Autònoma Solidària
 • Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG)
 • Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
 • Associació Cultural Mas Ventós
 • Iwith.org
 • Associació ciutadana Ravalnet
 • Associació per a Joves Teb

Comentaris

Enhorabona pel nou Xarxanet !!!

Crec que tenim un bon Xarxanet, o mes ben dit una bona base per construir el nou xarxanet, doncs la utilitat va lligada directament a l'ús que en poguem fer, i per això la participació és la clau. Per començar una petició : Necessitem disposar de RSS per poder fer redifusió de continguts i multiplicar el resoltat de l'esforç de tots. Felicitats als que ho han fet i seguim treballant.

En resposta a en Ramon Bartomeus, val a dir que en pocs dies disposarem d'un canal RSS per a les notícies i els recursos de xarxanet.org. En concret el canal recollirà tots aquells continguts que passen per la portada de xarxanet.org.

Comparteixo l'opinó del Ramon, ara teni un eina que permet la participació tant de les entitats com del voluntaris, per tant implica molt a l'ús i la dinamització, que es facin noticies intereseant que les entitats i els volutaris poguin proposar, participar, formar part del nou Xarxanet.

Afegeix un comentari nou