CONEX i la Fundació Llars Compartides, signen un nou conveni de col·laboració

Autor/a: 
CONEX Comunicació
 Font:
Font:

CONEX i la Fundació Llars Compartides, signen un nou conveni de col·laboració

Autor/a: 
CONEX Comunicació

Resum: 

Conex i la Fundació Llars Compartides, seguint amb la linia de col·laboració i cooperació que des de fa temps mantenen, acaben de signar un nou Conveni.

En Joan Torio i Altus, president de CONEX i el gerent de la Fundació Llars Compartides, Andreu Rovirosa i Vallvé, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats per a la recerca de nous projectes en favor de les persones grans.

Andreu Rovirosa ens explica el motiu d'aquest acord en la següent entrevista:

L'objectiu principal és reforçar els vincles existents i cercar nous projectes de treball conjunt. Hi ha algun projecte concret i en ment a curt termini?

AR. Un dels reptes de la FLLC és aconseguir els seus objectius mitjançant el treball en xarxa amb altres entitats, institucions i empreses. Estem treballant conjuntament amb diverses entitats del Tercer Sector Social. De moment no hi ha cap proposta de treball conjunt amb Conex.

Com i quan va néixer Llars compartides?​

AR. El Projecte Llars Compartides va néixer com un espai d'Informació i de reflexió per intentar solucionar el problema de persones grans amb dificultats per a poder pagar el lloguer del seu habitatge. Fruit d’aquest procés previ, l’any 2003 es va constituir la Fundació. El Sr. Agustí Gómez Passolas, un dels fundadors i anterior president de CONEX, va idear i crear aquesta realitat ajudat per un equip de persones voluntàries.

Quins mecanismes o estratègies se seguiran per aconseguir els objectius marcats?​ ​

AR. L'estratègia principal per aconseguir treballar en projectes conjunts, és unir talent i confiança entre els equips de treball de les dues entitats amb la finalitat d’aconseguir els objectius.

Mitjançant aquest conveni signat per ambdues parts, es pretén innovar en noves línies de treball per afavorir el col·lectiu de la gent gran.

Afegeix un comentari nou