El novembre tens una cita amb el II Congrés Europeu del Voluntariat

El novembre tens una cita amb el II Congrés Europeu del Voluntariat

Resum: 

Barcelona acollirà els dies 9, 10 i 11 de novembre voluntaris i experts d’arreu d’Europa que reflexionaran i debatran al voltant de la responsabilitat social als territoris en el II Congrés Europeu del Voluntariat.

Tota la informació del Congrés la trobaràs a: Reportatge sobre el II Congrés Europeu del Voluntariat


El II Congrés Europeu del Voluntariat, organitzat pel Departament del Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, s’estructurarà en dues fases. Entre mitjans de setembre i mitjans d’octubre es durà a terme el pre-congrés, un espai virtual obert a la participació de totes les persones interessades en els temes que es treballaran en el Congrés, independentment de la seva assistència a la fase presencial.

El congrés presencial tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de novembre. El dia 9 se celebrarà l’acte d’inauguració del II Congrés del Voluntariat al Palau de la Generalitat, mentre que el dia 10 s’ubicarà al World Trade Center Barcelona. Durant el matí se situarà tots els assistents en els principals reptes del voluntariat en format plenari i a la tarda el Congrés s’estructurarà en diferents tallers, que permetran treballar els continguts i les propostes sorgides durant el pre-congrés.

L’últim dia, l’11 de novembre, el Congrés integrarà el Market Place que, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, permetrà conèixer bones pràctiques de treball col·laboratiu entre empreses i entitats.

Web del II Congrés Europeu del Voluntariat

Properament es posarà en marxa una pàgina web que permetrà el seguiment de l’actualitat del II Congrés del Voluntariat i, alhora, la participació durant la fase del pre-congrés.

El I Congrés Europeu del Voluntariat es va celebrar a Sitges

El I Congrés Europeu del Voluntariat es va dur a terme l'any 1998 a Catalunya. Arrel d'aquesta trobada es va elaborar una publicació amb les aportacions dels experts assistents. Podeu consultar la publicació en aquest enllaç.

Consulta el programa provisional

Més informació

Comentaris

Me gustaría tener informacion sobre esta Conferencia en inglés o español. Siendo europea, sólo he podido leer el título en inglés... y es una pena, porque podría ser interesante saber algo más sobre la misma sin saber catalan (lengua que imagino sólo conocen un porcentaje pequeño de europeos, los que viven en Catalunya). Digo esto sin ánimo de hacer un comentario demagógico sobre el uso de las distintas lenguas (que respeto) en los territorios español y europeo

Afegeix un comentari nou