El Premi Europeu de Prevenció de Drogues 2010 reconeix el programa Energy Control d’ABD

 Font:
Font:

El Premi Europeu de Prevenció de Drogues 2010 reconeix el programa Energy Control d’ABD

Resum: 

El programa Energy Control d’ABD ha estat guardonat amb el Premi Europeu de Prevenció de Drogues 2010. El lliurament, que es va celebrar durant la Conferència Ministerial del Grup Pompidou a Estrasburg, suposa el reconeixement a la feina feta per l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD).

El Premi Europeu de Prevenció de Drogues, que es convoca bianualment des de l’any 2004, va rebre aquest any 82 candidatures procedents de 26 països. Els projectes són revisats per un jurat format per joves de diferents països europeus, que són els encarregats de decidir quins són els tres projectes més innovadors i que, alhora, compten amb la implicació i participació de joves.

A més d’Energy Control, també van rebre un premi l’associació britància “Smoke and Mirrors” i la belga “RecceR Resiilience Coaching”.

El Grup Pompidou, promotor del premi, treballa per la cooperació en la lluita contra l’abús i el tràfics il·lícit d’estupefaents i té com a finalitat l’elaboració de polítiques contra la toxicomania en els països membres de la Unió Europea.

Afegeix un comentari nou