Presentació del nou xarxanet.org

Presentació del nou xarxanet.org

Resum: 

Avui, 16 de desembre, es presenta en públic el nou projecte xarxanet.org. Durant l'acte es realitzarà una conferència de Genís Roca, expert en xarxes socials, i s'explicarà de quina manera les entitats i els voluntaris poden aprofitar xarxanet.org en el seu dia a dia.

Millorar xarxanet, enfortir el sector associatiu
Durant l'any 2009 el projecte xarxanet.org ha viscut canvis importants. Entre d'altres s'ha renovat la plataforma tecnològica, s'ha introduït un nou disseny i s'ha incorporat l'ús d'eines 2.0 i de les xarxes socials. L'objectiu d'aquests canvis ha estat oferir un millor servei a les entitats i voluntaris, uns dels principals agents de transformació social a Catalunya.

Utilitza la xarxa!
Durant l'acte es posarà especial èmfasi en el benefici que les entitats poden treure de l'ús de les eines que ofereix internet i, en concret, de com les associacions poden beneficiar-se de les possibilitats que ofereix xarxanet.org.

Dia: dimecres, 16 de desembre, a les 18h.
Lloc: Sala d’Actes de la Casa del Mar, C. Albareda 1, Barcelona
Organitza: Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.


Programa de la jornada:


18:00h Benvinguda a càrrec del Director General d’Acció Comunitària, senyor Xavier Garriga.

18:10h “Oportunitats per al món associatiu en temps de xarxes”. Conferència a càrrec de Genís Roca, consultor especialista en les lògiques socials de l'anomenada Web 2.0 i en incorporar les xarxes a l'estratègia de les organitzacions.

18:40h Presentació del nou model de xarxanet.org, a càrrec de Roger Buch, membre de la Fundació Pere Tarrés, responsable de l’administració de www.xarxanet.org.

19:10h Torn obert de paraules.

19:30h Refrigeri.

Cal que confirmeu la vostra assistència al 93 483 18 12 o a agils@gencat.cat (fins a l’11 de desembre).

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou