Projecte de lluita contra la desnutrició infantil a Haití

Autor/a: 
Mans Unides
 Font:
Font:

Projecte de lluita contra la desnutrició infantil a Haití

Autor/a: 
Mans Unides

Resum: 

Aquest projecte de salut té l'objectiu de lluitar contra la desnutrició infantil a Haití. L'hem presentat a la convocatòria de DKV "Tú decideixes". Amb el teu vot pots aconseguir que el financiïn.

A la regió de Croix-Des-Bouquets (Haití), els nens de les famílies més pobres van veure agreujada la seva situació després del terrible terratrèmol de gener de 2010. No només pateixen desnutrició severa sinó patologies associades a aquesta.

Amb les Dominiques de la Presentació, Mans Unides emprèn un projecte per combatre l'avanç de la desnutrició en els nens menors de 5 anys de les famílies amb menys recursos a la zona de Croix-Des-Bouquets. Aquest projecte té l'objectiu de fer el tractament dels nens desnodrits, perquè puguin recuperar la salut i tenir un futur.

Mans Unides ha presentat el projecte a la convocatòria "Tú decides" de DKV Seguros.

Si ets client, empleat, professional sanitari o mediador de DKV, vota per aquest projecte de Mans Unides. Amb aquest simple gest ajudaràs els nens desnodrits d'Haití.

Entra a http://tudecides.dkvseguros.com, tria Mans Unides al cercador d'entitats i vota aquest projecte de lluita contra la fam a Haití. Gràcies! Et convidem també a difondre aquest projecte a facebook i a twitter.

Rehabilitació nutricional dels nens

Pocs dels pares d'aquestes famílies tenen feina. Això els impossibilita el alimentar correctament als seus fills, a la qual cosa s'uneixen els deficients habitatges en què resideixen.

Donada aquesta situació, les germanes Dominiques de la Presentació treballen en un programa d'acompanyament mèdic i nutricional per als nens. A més, les mares van a un programa de formació, en què aprenen a optimitzar els escassos recursos de què disposen per l'alimentació dels seus fills.

Mans Unides, que porta col·laborant amb les Dominiques de la Presentació des del terratrèmol de 2010, finançarà en aquesta ocasió el personal mèdic i formatiu, i també l'equipament sanitari i subministraments necessaris per al bon funcionament del programa.

Amb el projecte de salut per a nens de Croix-Des-Bouquets, farem que els menors de 5 anys aconsegueixin una nutrició adequada per la seva edat.

Què fa Mans Unides amb la teva ajuda?

Afegeix un comentari nou