Força, equilibri, valor i seny dins d'un videojoc

Autor/a: 
Xavi Aranda
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Força, equilibri, valor i seny dins d'un videojoc

Autor/a: 
Xavi Aranda

Resum: 

Aquest videojoc, presentat el mes passat, està disponible per a iOS i Android. El videojoc està pensat per a totes les edats i treballa varis aspectes.

Castellers és un videojoc desenvolupat per en Guillem Ros, un jove de 19 anys. Aquest videojoc es basa en la construcció d'un castell imaginari: anar col·locant pisos d'un castell arribant a fer estructures molt complexes. Primer es comença per l'estructura d'un tres, després amb l'estructura d'una torre i al final amb l'estructura d'un pilar. Tots, uns sobre dels altres.

Mentre es va col·locant els pisos dels castells, s'ha d'anar amb compte amb l'equilibri del castell. Si el pis es col·loca descentrat, el castell es va desequilibrant fins arribar a la possibilitat de caure. Si us equivoqueu i no col·loqueu l'estructura sobre el castell, perdeu la partida. Cada vegada que afegiu un pis, guanyeu un punt. Quan canvia d'estructura, com per exemple d'un tres a una torre, la velocitat de caiguda s'incrementa, i l'equilibri costa molt més de controlar.

Castellers és un joc pensat tan per un públic infantil com adult. Amb el joc es treballa els reflexos, la velocitat de reacció i l'equilibri.

Per a saber-ne més: Castellers

Afegeix un comentari nou