ReisExpréss, envia la carta als reis mags des de l'iPad

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

ReisExpréss, envia la carta als reis mags des de l'iPad

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Aquesta aplicació per a iPad permet enviar la tradicional carta als reigs mags d'orient. Mitjançant aquest sistema molts infants residents a centres o que estiguin malalts poden enviar la seva carta als reis.

Poc a poc les noves tecnologies entren dins el complex sistema de tradicions. Les tradicions es mantenen però les formes poden canviar molt ràpid amb l'ajuda dels nous dispositius mòbils. Cada dia sorgeixen noves aplicacions que relacionades d'una manera o altre amb les tradicions, ens ajuden a ser fidels amb la nostra cultura popular. És així com a ha nascut ReisExpress, una aplicació per escriure la carta als reis mags i enviar-la per correu electrònic.

Aquesta aplicació, desenvolupada per Dauapps, és ben senzilla d'utilitzar. Un cop descarregada i instal·lada a l'iPad, l'aplicació ens preguntarà el nom del pare i la mare i el correu electrònic d'algun d'ells. Després ens preguntarà el nom de l'infant i a partir d'aleshores es podrà escriure la carta. A la carta hi podrem afegir fotografies o fins i tot dibuixos.

Aquesta aplicació pot ser molt útil per als infants que estan residint en centres de menors o també per els infants que en aquells moments estan malalts.

Font d'informació: Paella de Bits

Afegeix un comentari nou