13 de novembre: Marxa Mundial per la Pau i la No-violència arriba a Barcelona. Participa-hi!

 Font:
Font:

13 de novembre: Marxa Mundial per la Pau i la No-violència arriba a Barcelona. Participa-hi!

Resum: 

Aquest dia arriba a Barcelona l'Equip base que ve des de Roma, recorrent el món. Hi podeu participar! El lema és “Generar consciència a nivell mundial per la Pau i la No-violència és cosa de tots!”. Seran rebuts a l'Ajuntament, la Generalitat i el Parlament, i hi haurà una Marxa festiva als carrers. Pots anar-hi, o bé adherir-te en línia a títol individual o com a organització.

A les 11:30 qui vulgui l'estarà esperant, a l'Equip base, a la Terminal 1 de l'Aeroport. A les 13:00 seran rebuts a l'Ajuntament i la Generalitat on lliuraran la “Carta per un món sense violència".

Ales 16:00 seran rebuts al Parlament català, i a les 17:00 faran una roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Barcelona. En sortir, a les 18:00, comença la Marxa al carrer, a partir de la Plaça Universitat, una Marxa festiva, en direcció a l'Arc de Triomf, per Pelai, places Catalunya i Urquinaona, Trafalgar fins a Lluís Companys (Arc de Triomf), on en un escenari, hi hauran breus parlaments i sobretot, música. Grups musicals diversos compartiran aquesta trobada de la Pau i la No-violència a aquesta ciutat. Web de la marxa Mundial...

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou