3 dies de Fòrum Social Mundial a Catalunya: FSCat 2014

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

3 dies de Fòrum Social Mundial a Catalunya: FSCat 2014

Resum: 

La 4ª edició del Fòrum Social Català tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 d'abril a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona. El FSM aterra de nou a Catalunya. Hi ha cites en dates prèvies a considerar, i l'adhesió està oberta.

Aquestes són les dates centrals, però el Fòrum Social Català (FSCat) 2014 ja fa mesos que s'està construint, i té altres dates prèvies a considerar.

Fins el 3 de març està obert el període per fer propostes de seminaris i activitats. Els seminaris tindran lloc el dissabte 12 d'abril amb una durada màxima d'hora i mitja en franges de dues hores.

D'altra banda, el 5 de febrer a les 19h tindrà lloc la propera assemblea del FSCat on es continuarà el procès de construcció del FSCat 2014. Serà a la seu de la Federació Catalana d'ONG (Carrer de les Tapies 3, Barcelona) i hi haurà alguna assemblea del FSCat abans de l'abril.

Ja s'han adherit, fins a finals de gener 2014, a la Crida del FSCat més de 40 moviments i organitzacions. Si encara no ho heu fet, i esteu d'acord amb la Crida, us podeu adherir aquí

Informació prèvia a Xarxanet.org:

Procés del Fòrum Social Mundial a Catalunya, nou pas

Anàlisi del Fòrum Social Mundial i del futur del Fòrum Social Català: les conclusions

Afegeix un comentari nou