Més sobre el Fòrum Social Mundial a Catalunya (FSCat)

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Més sobre el Fòrum Social Mundial a Catalunya (FSCat)

Resum: 

Totes les persones que van participar o estan interessades en el procés del Fòrum Social Català, reflex a casa nostra del procés del Fòrum Social Mundial, estan convidades a assistir a una jornada d'avaluació i debat.

Una jornada-col·loqui de presentació dels resultats i de debat sobre els propers passos a seguir. Serà el proper dimecres 11 de juny a les 19h a la seu de la FCONG (Tapies 1-3, Barcelona).

L'ordre del dia que es proposa és aquest:

  • 1. Recordatori de formats i continguts de l’FSCat 2014
  • 2. Informe sobre l’avaluació quantitativa i qualitativa de l’FSCat2014
  • 3. Resultats dels tallers, seguint la metodologia de confluència proposada pel ParlaMent Ciutadà
  • 4. Els reptes de futur: Format i funció de l’FSCat (presencial vs. virtual) / La necessària articulació Local/Global per al canvi veritable / Relació amb el Fòrum Social Mundial i l’internacional / Temàtiques globals per a una aplicació local i viceversa
  • 5. Propers passos

Caldria confirmació d'assistència a info@forumsocialcatala.cat, per raons organitzatives i per saber quantes persones assistiran. La trobada es vol que sigui “l’ocasió de debatre sobre la continuïtat de les confluències, de la complementarietat i de la permeabilitat entre les associacions, lluites, moviments socials ja en marxa a Catalunya i sobre les sinergies d’aquests amb la societat civil. Voldríem de fet que poguéssim reflexionar conjuntament sobre la pertinença d'un espai com a l'FSCat per a assolir aquesta continuïtat”.

Afegeix un comentari nou