Una crònica: Fòrum de les MicroONG a Barcelona, amb participació geogràfica plural

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Una crònica: Fòrum de les MicroONG a Barcelona, amb participació geogràfica plural

Resum: 

El Fòrum es va celebrar en l'Hotel Juan Carlos I de Barcelona els dies 27, 28 i 29 de novembre amb l'assistència de 50 persones plenes de cor, projectes i realitats. Wikihappiness, associació sense ànim de lucre dedicada a promoure actituds solidàries, va ser l'encarregada de la coordinació i organització, que va portar a terme amb la discreció i prudència que els caracteritza. El Primer Fórum de MicroONG va ser un èxit, i des de Iwith.org ens alegrem d'haver participat en el naixement d'aquesta iniciativa.

Fer balanç d'aquest Fòrum en poques línies és una mica impossible, doncs l'atmosfera creada i l'esperit de la gent se surt de l'habitual i del conegut fins i tot en altres entorns de solidaritat i projectes no lucratius.


El divendres vam poder tenir l'extraordinària presentació de Ramon Segellis de l'Institut Gestalt, que amb una visió privilegiada ens va parlar del pas de l'economia dels socis i els voluntaris al moviment dels patrocinadors i activistes. El dissabte va destacar la presentació de Sergio Cortés de CINK! i la seva visió dels detalls de la web 2.0.


La presentació de Iwith.org es va basar en explicar el que algunes organitzacions estan fent amb les eines d'aquesta entitat, tasca que va ser molt fàcil gràcies a la col·laboració de Escoles Compromeses, Ales per a tots i Consultors Sense Fronteres, tots ells participants en el Fòrum i també en el programa Ab·core de l'entitat.Entre les moltes organitzacions assistents, cal destacar els projectes en Índia de Streets of Índia amb els seus “Locos de la Colina”, i de Naya Nagar. Els africans d'Asturies x África i Active Africa, i els d'Amèrica de Sud com IKATU i Cocreadores, aquests últims amb una enorme sensibilitat uruguaia que rivalitza amb la delicadesa en els plantejaments que presenta Canvi.Más informació en www.forumdelasmicroongs.com i a Facebook.

Afegeix un comentari nou