Voluntariat pel nostre Planeta: quantes hores dedica el voluntariat contra el canvi cimàtic?

 Font:
Font:

Voluntariat pel nostre Planeta: quantes hores dedica el voluntariat contra el canvi cimàtic?

Resum: 

La campanya “Volunteering for our planet” té com a objectiu quantificar el número d'hores que els voluntaris al voltant del món dediquen al tema del medi ambient i canvi climàtic per demostrar que la gent es sent afectada i està disposada a actuar directament. Més de 325,000 hores ja s'han registrat. Quantificar el voluntariat resulta un repte interessant... (alguns estudis han intentat valorar el seu impacte en els PIB). Però anem a allò que ens ocupa: en falten algunes, aquí! Les teves/vostres?

Per preparar la Conferència sobre el clima de NU a Copenhaguen, el programa de Voluntaris de Nacions Unides (UNV) ha llançat una campanya global per subratllar la importància del voluntariat contra els efectes del canvi climàtic

El número total es presentarà als delegats de la Conferència del Clima a Copenhaguen, per demanar un acord sobre el clima que sigui just i sostenible. Pots unir-te a la campanya i registrar les teves hores de voluntariat des del 5 de juny, Dia Mundial del medi ambient, fins al 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat.

Afegeix un comentari nou