Per Sant Jordi regala un llibre solidari

Autor/a: 
Mireya Ponce Sastre
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Per Sant Jordi regala un llibre solidari

Autor/a: 
Mireya Ponce Sastre

Resum: 

Des de ja fa nou anys, un grup d’uns 40 periodistes esportius es reuneixen cada any per fer un llibre que, sota el títol “Relats Solidaris”, uneix esport i societat. Des de 2005 són moltes les cares conegudes relacionades amb el món de l’esport que han donat veu i difusió a aquest projecte solidari.

La novena edició del projecte Relats Solidaris està impulsada, entre d’altres, per la Secretaria General de l’Esport, com a organisme del qual depenen les entitats esportives.

Es tracta d’un llibre on un grup de periodistes escriuen històries de temàtica esportiva per recaptar fons per a entitats preferentment relacionades amb els infants i joves.

La Secretari General de l’Esport defensa que, des de l’esport i les seves entitats, es pot ajudar i motivar la societat en general a superar reptes i malalties. L’esport, té doncs, una responsabilitat social molt gran i ha de ser una eina solidària.

Enguany és el futbolista Eric Abidal qui apadrina i posa cara al Llibre solidari del 2013. Els diners que s’aconsegueixin amb la venda del llibre “Relats Solidaris” i les aportacions dels diferents col·laboradors, es destinaran a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística.

Els responsables del llibre han presentat, com a novetat, la possibilitat d’apadrinar un relat a la seva Web, així com conèixer els relats anteriors.

Afegeix un comentari nou