Mercabarna dóna 12.000 kg de fruites i hortalisses al Banc dels Aliments

Autor/a: 
Jonathan Rueda

Mercabarna dóna 12.000 kg de fruites i hortalisses al Banc dels Aliments

Autor/a: 
Jonathan Rueda

Resum: 

Els aliments s’aniran repartint progressivament entre les persones més necessitades a mesura que el Banc dels Aliments els vagi necessitant.

Mercabarna donarà 12.000 kilograms de fruites i hortalisses al Banc dels Aliments. Els aliments que seran repartits entre les persones més necessitades, s’aniran lliurant de mica en mica a mesura que el Banc dels Aliments els vagi necessitant.

Amb aquesta donació, Mercabarna compleix el tracte al qual es va comprometre en favor d’una campanya solidària. Mercabarna va decidir promoure el curtmetratge anomenat “Pitahayaque va ser filmat l’any passat per Albert Espinosa al mateix mercat.

En aquell moment, es van comprometre a lliurar 12.000 kg d’aliments frescos al Banc dels Aliments, mitjançant una campanya que consistia a fer una donació d’1 kg d’aliments per cada 10 visualitzacions del curt en internet.

La campanya ha estat tot un èxit i fins al moment el vídeo ha rebut ja més de 270.000 visites. Mercabarna i el Banc dels Aliments agraeixen la col·laboració de totes les persones que han contribuït mirant el curtmetratge i animen a tothom qui encara no ho ha fet a fer-ho en benefici d’aquesta iniciativa solidària.

D’entre tots els productes de Mercabarna, el Banc dels Aliments ha escollit fruites, hortalisses fresques (tomàquets, pebrots, albergínies, carbassons...) i verdures de fulla (enciams, espinacs, bledes...), ja que es tracten d’aliments que els hi arriben en quantitats molt petites i són fonamentals per a la dieta de les persones.

Afegeix un comentari nou