Les tecnologies de la Informació i la Comunicació, protagonistes de l'Escola d'Estiu

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Les tecnologies de la Informació i la Comunicació, protagonistes de l'Escola d'Estiu

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

Com cada any, el Departament d'Ensenyament impulsa les diverses Escoles d'Estiu, un espai referent per als professionals de la educació que permet mantenir-se actualitzat rebent una formació permanent de qualitat.

L'Escola d'Estiu és un espai que ha permès durant totes les seves edicions, que mestres i professionals de la educació es posessin en contacte entre ells i entre les diverses tendències i innovacions en matèria educativa. Seguint aquesta línia, Espiral aporta els continguts referents a la aplicació de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) en l'escola, donant forma a la Escola Vitual d'Estiu.

Aquest any, Espiral aporta la ja habitual línia de cursos adreçats a apropar al professorat elements i recursos per fer front amb solvència i seguretat als reptes que l’anomenada Escola 2.0 planteja.

Per una banda, l'Escola Virtual d'Estiu ofereix els cursos ja clàssics, però molts sol·licitats i propers a la realitat de l'aula proporcionant les competències digitals bàsiques per a convertir-se en un professor 2.0. Per l'altra, l'Escola es renova i inclou nous cursos mostrant capacitat d'adaptar-se als nous contexts educatius.

Podeu consultar el programa complet de cursos de la Escola d'Estiu Espiral en la web de l'associació.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou