Documental 'Voces de vereda'

Imatge del documental.
Dijous, 23/04/2020 fins Diumenge, 03/05/2020
(En línia)

Del 23 d'abril al 3 de maig, el Festival de Cinema Latinoamericà, organitzat per La Mostra de Cinebaix, oferirà el documental 'Voces de Vereda', projecte guanyador d'una beca Devreporter.

El Festival de Cinema Llatinoamericà de la Mostra de CineBaix 2020 oferirà del 23 d'abril al 3 de maig un total de catorze pel·lícules d'onze països diferents. A causa de les circumstàncies excepcionals que estem vivint per la pandèmia de coronavirus, el cine de Sant Feliu de Llobregat emetrà tot el contingut a la seva nova 'Sala 7', un espai virtual que se suma a les sis sales físiques que actualment romanen tancades.

Un dels treballs seleccionats és el documental 'Voces de vereda', un projecte que es va dur a terme gràcies a una beca Devreporter i que mostra un retrat de La Cooperativa, una petita comunitat de l'orient colombià i la seva visió sobre la implementació de l’actual Acord de Pau entre el Govern i les FARC-EP.

Per poder veure'l, cal accedir a la secció de 'Cinema llatinoamericà' del web de La Mostra de CineBaix, registrar-s'hi i seleccionar el documental. Totes les pel·lícules del festival tenen un preu de 2,05 euros.

Data: 

Dijous 23 abr

Hora: 

06:00

Organitzador: 
La Mostra de CineBaix
Correu electrònic de l'organitzador: 
cinebaix@cinebaix.com