Pràctiques transformadores per a associacions i cooperatives

Taller de pràctiques transformadores de Coopcamp
Dijous, 22/04/2021 fins Dimecres, 02/06/2021
(En línia)

Coopcamp organitza quatre sessions online pensades per a associacions que necessiten adaptar l'activitat econòmica a una estructura més empresarial sense perdre els seus principis, valors i objectius fundacionals.

Coopcamp proposa tallers virtuals sobre pràctiques transformadores per a associacions i cooperatives. L'itinerari gratuït té com a objectiu donar eines a les organitzacions dins l'economia social i solidària. L'oferta s'ha treballat arran dels dubtes que arriben a l'Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona i de la informació publicada a xarxanet.org Associació o cooperativa? i està pensada per a aquelles associacions que necessiten créixer i adaptar la seva activitat econòmica, o una part, a una estructura més empresarial sense perdre els seus principis, valors i objectius fundacionals, i que es plantegen la seva continuïtat mitjançant la fórmula cooperativa.

Quatre tallers pràctics

  • 22 d'abril de 17 a 19 h Formació bàsica sobre micromecenatge a càrrec de la Fundació Goteo. S'explicaran els beneficis del finançamen col·lectiu com una alternativa financera, ètica i participativa.
  • 12 i 20 de maig Dues sessions per fomentar pràctiques d'economia solidària i consum responsable des de les associacions a càrrec de Pam a Pam. A la sessió del dia 20 de maig de la mà de La Imaginada i El Riubombori es parlarà de la producció d'actes i esdeveniments sostenibles.
  • 2 de juny S'abordarà la gestió econòmica de les associacions. La formació anirà a càrrec de Col·lectiu Ronda i es tractaran temes com la regularització de l'activitat, gestionar els ingressos i la contractació de personal.
Data: 

Dijous 22 abr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
CoopCamp
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@coopcamp.cat