Sortida ornitològica a l’Anella Verda de Terrassa

Alguns ocells que es podran observar són rossinyols, cargolets, mallerengues, abellerols o cogullades.
Terrassa
Dissabte, 26/02/2022

ADENC-EdC organitza el dissabte 26 de febrer una sortida matinal, amb el grup d'ornitologia del Centre Excursionista de Terrassa, a càrrec de Toni Sanllehí, ornitòleg i naturalista, per observar la varietat d'aus de la zona.

La ruta s’iniciarà a l’Ermita de Can Boada del Pi i es retornarà al mateix lloc. L’objectiu és observar la varietat ornítica existent que envolta la franja nord de la ciutat de Terrassa. A la ruta s’observaran espais diversos, com boscs de pi blanc, retalls de roureda-alzinar, camps llaurats, fonts, retalls de bosc de ribera… I es podrà observar una amplia varietat d’espècies d’ocells com rapinyaires (aligot, àguila cuabarrada), ocells boscans (mallerengues, merles, mosquiters…) i ocells d’espais més oberts (cogullada, perdiu...).

A més, aquestes sortides serveixen per recollir dades de la mateixa zona en els diversos anys, i diferents mesos; per estudiar-les i fer estadístiques per conèixer la possible disminució d’espècies fruit de projectes i afectacions d’aquesta zona.

Les inscripcions, necessàries per participar-hi, es poden fer en aquest enllaç. El termini tancarà el divendres anterior a les 15h. El preu és de 5 euros per a persones sòcies i 10 euros per a no sòcies. La inscripció inclou el monitoratge i el material necessari. A més a més els diners recollits per aquesta sortida aniran destinats a defensar el Pla de Bellots i la Plataforma Tu ets entorns de Terrassa.

Data: 

Dissabte 26 febr

Hora: 

08:00

Organitzador: 
ADENC-EdC
Correu electrònic de l'organitzador: 
correu@adenc.cat