Portes obertes a Arrels Fundació

El taller i la botiga d'Arrels Fundació és un dels espais que es podran visitar el diumenge 3 de març. Font: Arrels Fundació
Barcelona
Diumenge, 03/04/2022

El centre obert, el Pis Zero, el taller i la Llar Pere Barnés són recursos on viuen o fan activitats persones sense llar i es podran visitar el diumenge 3 d’abril al matí.

Arrels Fundació recupera una experiència que ja havia posat en marxa abans de la pandèmia: obrir a la ciutadania les portes dels seus recursos. L'objectiu és que es pugui conèixer quines activitats fan per acompanyar persones sense llar a Barcelona. Diumenge 3 d’abril, entre les 10 del matí i les 2 del migdia, prèvia inscripció, es podran visitar el centre obert, el Pis Zero, el taller i la Llar Pere Barnés.

El centre obert és un espai amb serveis d’atenció bàsics i de descans diürn, mentre que el Pis Zero és un refugi nocturn. La Llar Pere Barnés és un recurs residencial per a persones que han viscut al carrer i tenen una salut delicada, i el taller és un espai ocupacional on s’elaboren peces d’artesania que es venen a la botiga que es va estrenar el desembre passat.

En cada espai es faran xerrades a les 11h, les 12h i les 13h perquè les persones que els visitin puguin fer les preguntes que considerin oportunes.

Cal fer la inscripció per assistir a les portes obertes i tota la informació actualitzada es pot consultar al web d'Arrels.

L'any 2021 l'entitat va atendre 2.129 persones. Va ampliar l’equip de carrer i va començar a visitar les persones que viuen al ras a tots els districtes de Barcelona. Al llarg de l’any, es van visitar al ras 865 persones, un 27% més que l’any anterior. Es va garantir allotjament estable a 249 persones.

Data: 

Diumenge 03 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Arrels Fundació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@arrelsfundacio.org