Mercat d’estiu de Dona Kolors

Dona Kolors organitza una fira amb peces de roba i complements tant d’aquesta temporada com de temporades anteriors a preus molt econòmics. Font: Dona Kolors
Barcelona
Dijous, 09/06/2022

Com cada any, coincidint amb l’arribada de la calor, Dona Kolors organitza una fira amb peces de roba i complements tant d’aquesta temporada com de temporades anteriors a preus molt econòmics.

Roba de temporada amb una gran varietat de peces de vestir, el nou mocador de Dona Kolors i tot tipus d’articles de platja com ara tovalloles, bosses i gorres es poden comprar el dijous 9 de juny en una nova edició del mercat solidari de Dona Kolors. També hi haurà una ‘zona outlet’ amb preus especials.

El mercat estarà obert de 10 a 19h a la seu de l’entitat El Lloc de la Dona, al carrer de l’Om, 5, al Raval de Barcelona. Hi pot anar tothom i la parada de metro més pròxima és Paral·lel.

La nova edició del mercat solidari d'estiu també serveix per presentar la nova col·lecció de complements d’unitats limitades.

Dona Kolors és una marca de roba sostenible que va néixer entre les activitats de l’entitat El Lloc de la Dona (Oblates Barcelona). A través del disseny i producció de peces de vestir ofereix una oportunitat laboral a dones en situació d’exclusió social. La majoria de dones que atén l’entitat procedeixen de contextos de prostitució i reben una atenció integral que va des de la cobertura de necessitats bàsiques i atenció psicosocial fins a activitats de formació i inserció laboral.

Tota la informació sobre el mercat solidari d'estiu de Dona Kolors la podeu consultar al web de l'entitat.

Data: 

Dijous 09 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Dona Kolors
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@donakolors.cat