Curs: 'Claus per dissenyar i transmetre la proposta de valor per a la nostra fundació'

El curs s'adreça a les persones membres del patronat i altres professionals de comunicació, captació de fons, administració... Font: Coordinadora Catalana de Fundacions.
Divendres, 18/11/2022 fins Divendres, 02/12/2022
(En línia)

La Coordinadora Catalana de Fundacions organitza aquesta formació en línia que té l'objectiu de potenciar la proposta de valor de les entitats.

Silvia Bueso, formadora i creadora de 'L'art de demanar', durà a terme el curs 'Claus per dissenyar i transmetre la proposta de valor per a la nostra fundació'. L'objectiu d'aquesta formació, que es farà en dues sessions en línia el 18 de novembre i el 2 de desembre, té l'objectiu de donar les eines necessàries perquè les persones encarregades de les fundacions puguin presentar i fer visible de manera professional les propostes de valor.

En aquest sentit, en la primera trobada es farà una introducció al voltant de la proposta de valor: des de la definició, fins a exemples de bones pràctiques, passant per l'estructura i els missatges. La segona sessió serà més pràctica, per tal que les persones participants hi puguin posar en comú els coneixements adquirits.

El curs organitzat per la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) s'adreça a les persones membres del patronat i altres professionals de les fundacions, per exemple, de les àrees de comunicació, captació de fons, administració...

Per poder assistir-hi, cal inscripció prèvia. El preu és de 150 euros per a les fundacions associades a la CCF i 300 euros per a les no sòcies.

Data: 

Divendres 18 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat