Cursa: 'Mou-te per l'esclerosi múltiple'

La cursa 'Mou-te per l'esclerosi múltiple' es farà el diumenge 30 d'abril al Circuit de Barcelona-Catalunya. Font: Fundació Esclerosi Múltiple
Montmeló
Diumenge, 30/04/2023

El diumenge 30 d'abril arriba una nova edició de la cursa solidària al Circuit de Barcelona-Catalunya per recollir fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Es pot fer patinant, amb bicicleta o corrent. Aquest és la principal característica de 'Mou-te per l'esclerosi múltiple'. Hi ha opcions per a totes les edats i per a tots els nivells de preparació física, perquè des de la Federació Esclerosi Múltiple (FEM) expliquen que està pensada perquè tothom pugui aportar el seu gra de sorra al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. Esperant ja el gran acte solidari de la FEM, el 'Mulla't', que es fa cada estiu a centenars de piscines de tot Catalunya, ara busquen la participació amb el 'Mou-te'.

Es calcula que hi participaran unes dues mil persones. Les curses atlètiques són de deu quilòmetres, cinc quilòmetres i una milla. La cursa d'una milla es pot fer també caminant i és una de les proves de més èxit. Hi participen tant persones amb esclerosi múltiple com persones sense discapacitat. També s'hi pot participar amb patins, amb bicicleta, en bici o patinet elèctric i qui ho desitgi ho pot fer de forma virtual a través d'una aplicació.

A més, al llarg de tot el matí, al Circuit de Barcelona-Catalunya hi haurà activitats lúdiques per a tota la família com zumba, ioga, inflables, rocòdrom, taller de pintar cares, futbol de botons, circuit de karts, circuit de patinets elèctrics i taller de rebosteria creativa.

Les inscripcions ja estan obertes i la tarifa està entre els dotze i els catorze euros. Al web també es pot fer una donació en l'apartat anomenat 'Dorsal 0'.

La FEM és una entitat privada sense ànim de lucre nascuda a Barcelona el 1989 amb l'objectiu d'aturar l'impacte de l'esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn. Es calcula que a Catalunya, hi ha nou mil persones amb aquesta malaltia neurològica i crònica. Els fons recaptats es destinen a serveis de neurorehabilitació per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple i també a la recerca.

Data: 

Diumenge 30 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Esclerosi Múltiple
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fem.es