Jornada: 'Infància i habitatge a Barcelona'

L'acte està organitzat per l’Institut Metròpoli i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona. Font: Institut Metròpoli.
Barcelona
Dimarts, 13/06/2023

L’Institut Metròpoli i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona organitzen aquest acte que es durà a terme el 13 de juny al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

L'objectiu d'aquesta jornada és presentar les dades obtingudes a la capital catalana en referència a la crisi d'habitatge que viuen infants i joves i les conseqüències que això comporta. A l'acte també es presentarà l’informe 'Impactes de la crisi de l’habitatge a les vides dels nens, nenes i adolescents de Barcelona', que durant tres anys ha seguit algunes famílies que viuen situacions d'inseguretat residencial.

Aquesta jornada, organitzada per l’Institut Metròpoli i l’Institut Infància i Adolescència també servirà per fer un debat sobre com es podria donar resposta a la situació d'inseguretat d'aquests nens i nenes. A la taula rodona participaran membres de les administracions, d'entitats no lucratives, veïnes en situació d'inseguretat residencial i la directora de l’Escola Cervantes de Ciutat Vella. Per tant, es donaran diferents punts de vista que d'una manera o altra hi estan vinculats.

Finalment, es projectarà la pel·lícula 'En los márgenes' i, posteriorment, es farà un col·loqui amb les participants de la taula rodona i membres de PAH-Madrid.

La jornada 'Infància i habitatge a Barcelona' es durà a terme el 13 de juny, a partir de les 9 h, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. L'entrada és gratuïta per a totes les persones interessades, però per assistir-hi cal inscripció prèvia.

Data: 

Dimarts 13 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Institut Metròpoli
Correu electrònic de l'organitzador: 
iermb@uab.cat