Festa 'Mou-te', de Nexe Fundació

'Mou-te per la infància amb pluridiscapacitat' es farà el diumenge 17 de setembre al matí a la plaça de la Virreina, a la vila de Gràcia, a Barcelona. Font: Nexe Fundació.
Barcelona.
Diumenge, 17/09/2023

Nexe, l'entitat que atén infants i joves amb pluridiscapacitat, organitza el diumenge 17 de setembre una jornada per als infants i les seves famílies, que també està oberta a tota la ciutadania.

'Mou-te per la infància amb pluridiscapacitat' es farà el diumenge 17 de setembre al matí a la plaça de la Virreina, a la vila de Gràcia, a Barcelona. Després de l'èxit de l'any passat s'hi farà la segona edició d'una cursa infantil adaptada. Per participar-hi cal fer la inscripció. Hi ha diferents modalitats de participació: caminador, cadira auto-propulsable, deambulant amb fèrules o bé fer-ho amb ajuda d'una tercera persona (adulta). Es pot triar fer deu, vint, trenta o quaranta metres. I també es pot escollir entre fer la cursa llisa o bé fer la cursa d'obstacles, en la qual hi haurà cons per poder fer el recorregut en ziga-zaga.

La festa 'Mou-te' de Nexe Fundació ja fa anys que se celebra, però l'any passat s'hi va incorporar la cursa infantil adaptada. Al llarg del matí, hi haurà música, tallers infantils, jocs i activitats com pintacares. Nexe és una de les entitats de referència en l'atenció i defensa de la primera infància amb greus discapacitats i les seves famílies i amb la crida 'Mou-te per la infància amb pluridiscapacitat' vol visibilitzar la seva feina i conscienciar sobre la situació dels infants. Des de les 9.30 fins a les 14 h hi haurà activitats per a totes les edats. En el cartell d'aquest any hi ha passejades amb l'entitat Bici Sense Edat i zumba i estiraments per a tota la família.

Tota la informació sobre 'Mou-te' es pot consultar a les xarxes socials de Nexe i la inscripció és necessària per als infants que participin en la cursa infantil adaptada.

Data: 

Diumenge 17 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Nexe Fundació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@nexefundacio.org