Webinar 'Novetats del Codi d’Accessibilitat de Catalunya en relació al Transport'

Flyer de l'esdeveniment
Dijous, 27/06/2024
(En línia)

ECOM convoquem un cicle de webinars per tal donar a conèixer a les persones amb discapacitat física i/o orgànica les novetats que el nou Codi d’Accessibilitat de Catalunya ha aportat a la regulació de l’accessibilitat.

​Per tal donar a conèixer a les persones amb discapacitat física i/o orgànica les novetats que el nou Codi d’Accessibilitat de Catalunya, aprovat l’any passat, ha aportat a la regulació de l’accessibilitat, ECOM convoquem aquest mes de juny (13, 20 i 27 de juny) tres webinars on abordarem les novetats en relació a tres àmbits específics: Espai Públic, Edificació i Transport.

L’objectiu del cicle de webinars és formar les persones amb discapacitat física i/o orgànica perquè coneguin les normatives relatives a l’accessibilitat per tal que millorin el coneixement de quins drets tenen i puguin esdevenir agents actius de transformació participant, si ho volen, en espais de participació ciutadana i/o en entitats per tal de fer incidència i defensar els seus drets i els del col·lectiu.

El 27 de juny de 17:00h a 19:00h tindrà lloc el darrer webinar del cicle 'Novetats del Codi d’Accessibilitat de Catalunya en relació al Transport' on farem una radiografia general de com es regula el transport públic i el transport privat. En transport públic, parlarem de diversos mitjans de transport: transport per carretera, ferroviari, aeri i marítim. I quant al transport privat, abordarem els temes de les targetes i places d’aparcament, així com els canvis o limitacions de temps. Entre algunes novetats en aquest àmbit tenim la regulació de l'accés amb escúter al transport públic i la regulació de les parades d'autobús.


Altres webinars del cicle:


Per assistir als webinars cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Les persones interessades a participar-hi podeu inscriure-us a totes tres sessions o participar només a aquella que us interessi.

Data: 

Dijous 27 juny

Hora: 

17:00

Organitzador: 
ECOM
Correu electrònic de l'organitzador: 
rdominguez@ecom.cat