Webinar 'Novetats del Codi d’Accessibilitat de Catalunya en relació a l'Edificació'

Flyer de l'esdeveniment
Dijous, 20/06/2024
(En línia)

ECOM convoquem un cicle de webinars per tal donar a conèixer a les persones amb discapacitat física i/o orgànica les novetats que el nou Codi d’Accessibilitat de Catalunya ha aportat a la regulació de l’accessibilitat.

​Per tal donar a conèixer a les persones amb discapacitat física i/o orgànica les novetats que el nou Codi d’Accessibilitat de Catalunya, aprovat l’any passat, ha aportat a la regulació de l’accessibilitat, ECOM convoquem aquest mes de juny (13, 20 i 27 de juny) tres webinars on abordarem les novetats en relació a tres àmbits específics: Espai Públic, Edificació i Transport.

L’objectiu del cicle de webinars és formar les persones amb discapacitat física i/o orgànica perquè coneguin les normatives relatives a l’accessibilitat per tal que millorin el coneixement de quins drets tenen i puguin esdevenir agents actius de transformació participant, si ho volen, en espais de participació ciutadana i/o en entitats per tal de fer incidència i defensar els seus drets i els del col·lectiu.

El 20 de juny de 17:00h a 19:00h tindrà lloc el webinar 'Novetats del Codi d’Accessibilitat de Catalunya en relació a l'Edificació' on parlarem sobre les regulacions diferenciades que fa el codi en relació amb l’edificació de nova construcció i l’existent. Ens centrarem en l’edificació existent i, entre altres, en els terminis que han de complir alguns establiments per fer les adequacions que regula el Codi. Podrem abordar temes com ara millorar l’accessibilitat a la cultura, el teixit comercial, les novetats sobre espais comuns dels edificis d’habitatge, entre altres.

Altres webinars del cicle:


Per assistir als webinars cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Les persones interessades a participar-hi podeu inscriure-us a totes tres sessions o participar només a aquella que us interessi.

Data: 

Dijous 20 juny

Hora: 

17:00

Organitzador: 
ECOM
Correu electrònic de l'organitzador: 
rdominguez@ecom.cat