iWith.org celebra els seus 10 anys, amb la seva xarxa internacional i del país

iWith.org celebra els seus 10 anys, amb la seva xarxa internacional i del país

Resum: 

La Fundació iWith.org fa 10 anys, i ho celebra amb una festa a Barcelona el 8 d'octubre, una festa oberta a tothom, amb presencia esperada del món del tercer sector que s'ha beneficiat de la seva missió, a casa nostra. Són ara 10 anys amb, actualment, 250 projectes a 40 països. Es presenten les conclusions de l'estudi internacional "La solidaritat i jo".

Es presenten els resultats de l'estudi, realitzat pr l'entitat, “La solidaritat i jo”, i ho farà Luis Miguel Barral, de TwoMuch, que juntament amb NetQuest ha ajudat en l'estudi. I es celebra que Internet i les anomenades TIC són encara una eina pel desenvolupament i el creixement de les comunitats i dels individus.

S'hi presentarà un àlbum fet a través de Music Xray, amb el concurs de 500 propostes de temes musicals, de les quals s'han escollit 10, per adequar-se al format d'àlbum musical.

Comença a les 12 h fins a les 14, a un espai com és La Fabrica del Sol, al carrer Salvat Papasseit, 1, de Barcelona.

No és només una celebració d'una ONG amb una llarga trajectòria a la nostra ciutat, sinó un exemple de com les TIC, tecnologies de la informació i la comunicació, poden ajudar a la transformació social.

Etiquetes: 

Comentaris

¡¡Enhorabuenabuenísima por vuestra impresionante trayectoria a lo largo de estos 10 años!!. Hacéis fenomenal en celebrarlo porque no es para menos! Un abrazo desde Madrid, Marta

Afegeix un comentari nou