El film "Jo el desconegut" dins del cicle de cinema sobre solidaritat intergeneracional

 Font:
Font:

El film "Jo el desconegut" dins del cicle de cinema sobre solidaritat intergeneracional

Resum: 

El proper dijous, 29 de novembre, a les 18:00h, organitzat per la FOCAGG (Federació d'Organitzacions Catalanes de Gent Gran, Dones i Famílies) es passarà la pel·lícula "Jo el desconegut" a l'Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190 de Barcelona).

El film està dirigit per Joan Mallarch i interpretat per Fernando Guillén i Bernat Quintana, basat en la novel·la d'Antoni Dalmases.

Explica l'afecte que sorgeix entre un adolescent despreocupat i un ancià amb principi d'Alzheimer, i com els va canviant la percepció de la vida i les relacions amb els pares, família i amics.

El posterior col·loqui estarà moderat per M. Rosa Lunas, presidenta de FOCAGG, i hi participaran Conxita Pujol, presidenta d'AFAB, i Antoni Dalmases, autor de la novel·la.

L'assistència és gratuïta, però, atès que l'aforament és limitat, cal fer reserva prèvia a: focagg@focagg.e.telefonica.net o be al telèfon 93 451 12 04

El passe de "Jo el desconegut" forma part del cicle de cinema sobre relacions i solidaritat intergeneracional que ha organitzat la FOCAGG amb motiu de l'Any europeu de l'envelliment actiu. "The visitor" serà la darrera pel·lícula del cicle i es passarà el 13 de desembre.

+INFORMACIÓ: http://www.focagg.org/

Afegeix un comentari nou