Fundació Comtal, oportunitats per tothom

Fundació Comtal, oportunitats per tothom

Resum: 

La Fundació Comtal ha presentat l’oferta de programes i tallers previstos per al proper curs 2013-2014.

Un dels programes més destacats és el projecte “Construeix-te”, que s’ofereix als joves d’entre 16 i 20 anys per tal que puguin conèixer i experimentar diferents professions. A través d’una metodologia d’aprenentatge que combina la teoria i la pràctica, els joves poden adquirir coneixements especialitzats, a la vegada que els duen a terme fent serveis a la comunitat.

A més, es proposen altres serveis com el “Punt d’informació sociolaboral Tria” un servei obert per orientar i assessorar els joves que busquen feina, que a l’hora que els guia per solucionar altres possibles necessitats que els puguin sorgir a partir del treball en xarxa amb altres entitats. I per aquells que necessiten una atenció més especialitzada la fundació ofereix “Itineraris personalitzats” per acompanyar-los en el procés.

Per aquells que ja tenen certes nocions bàsiques, la fundació també els ofereix cursos per millorar l’efectivitat en la cerca de feina a través de la xarxa, a més d’assessorament legal i jurídic gratuït en cas de necessitat.

Tanmateix per aquelles persones que volen tornar a l’àmbit educatiu, la Fundació Comtal ha creat un programa de reforç escolar per ajudar a preparar a preparar les provés d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Els horaris i la resta d’informacions es poden consultar a la web de la fundació. La Fundació Comtal treballa al casc antic de Barcelona amb l’objectiu de reforçar les capacitats dels infants, adolescents i joves, oferir-los suport i acompanyar-los en el procés educatiu i en la seva integració social.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou