33a Trobada de bandes de Música de Catalunya al barri de les Corts

Autor/a: 
Àlvar Andrés
 Font:
Font:

33a Trobada de bandes de Música de Catalunya al barri de les Corts

Autor/a: 
Àlvar Andrés

Resum: 
El proper dissabte 4 d'octubre la cita anual es desplaça a Les Corts, on diversos indrets i places del barri acolliran cercaviles i concerts, amb la participació de les 25 bandes d'arreu del país.

El proper dissabte 4 d’octubre diversos indrets del barri acolliran aquesta cita anual, on s’hi presentaran 25 bandes d’arreu del país. En commemoració de 50è aniversari del Col•legi Pare Manyanet del barri de Les Corts, la Banda de Música del Col•legi serà l’encarregada d’acollir les bandes que hi participaran.

Les instal•lacions del col•legi seran un dels escenaris de la 33a trobada, però no l’únic. El dissabte 4 d’octubre les 25 bandes musicals vingudes d’arreu de Catalunya, ompliran els carrers i places del barri de Les Corts. A més, cal destacar que de 17.15h a 18.45h hi haurà un concert al centre comercial l’Illa Diagonal.

A partir de les 16h de la tarda s’iniciarà la Trobada amb el primer dels cercaviles, al qual li seguiran dos més. Paral•lelament, les places de Comas, de la Concòrdia i Can Rosés seran els escenaris dels concerts, a més de l’Illa Diagonal. Al programa s’hi detallen els horaris d’inici i final i les bandes que participaran a cada concert i cercavila.

Finalment, la 33a Trobada acabarà al Col•legi Pare Manyanet, amb la interpretació d'una peça per part de cada banda simultània a la imposició de corbatins i el lliurament de records a les formacions que hi participen.

Una Trobada amb història

Des de l’any 1983 la Federació Catalana de Societats Musicals organitza arreu del territori aquesta trobada anual que reivindica la vitalitat de les bandes de música a tot Catalunya. Enguany, per a la 33a Trobada es comptarà, a més, amb la Organització de la Banda de Música del Col•legi Pare Manyanet, així com el Districte de Les Corts – Ajuntament de Barcelona.

Afegeix un comentari nou