Aconsegueix una samarreta de franc amb El Mercat Social

Aconsegueix una samarreta de franc amb El Mercat Social

Resum: 

Per la compra de qualsevol article al web d'El Mercat Social durant aquest estiu, rebràs una samarreta de regal

Aquest estiu comprar a la botiga en línia de productes i serveis d’entitats socials, El Mercat Social, té premi. Així, per cada compra que es realitzi, sigui quin sigui l’import, s’acompanyarà la comanda amb la samarreta de la FCVS “Mil raons per moure’ns: Fem voluntariat!”.

La promoció d’estiu ve de la mà de les rebaixes més solidàries. Fins el 30 de juliol es pot gaudir de descomptes de fins el 30% en els articles de Dona Kolors, amb productes de qualitat fets a mà per dones en risc d’exclusió social a Barcelona.

L’estiu és el moment de fer una compra responsable i ajudar a fer realitat les causes solidàries de les entitats catalanes. Aprofita la promoció i difon el voluntariat allà on vagis amb la samarreta.

El Mercat Social és una plataforma comercial que permet comprar en línia productes d’entitats socials i sol·licitar pressupost dels serveis que ofereixen les entitats. La iniciativa, impulsada per la FCVS, compta ja amb 17 entitats associades, que treballen principalment per desenvolupar projectes per millorar la qualitat de vida d’infants, joves, gent gran, persones amb malalties... i per promoure activament la inserció sociolaboral de col·lectius més vulnerables.

Afegeix un comentari nou