Arrela't, la nova publicació d'Arrels

Autor/a: 
Arrels Fundació
 Font:
Font:

Arrela't, la nova publicació d'Arrels

Autor/a: 
Arrels Fundació

Resum: 

Arrels Fundació presenta l'Arrela't, una publicació que, a partir d'ara, vol arribar a tothom per donar a conèixer la tasca d'Arrels i, sobretot, la realitat de les persones sense llar. Aquesta nova revista es publica en paper però algunes de les seves informacions també es compartiran online. Per començar, podeu llegir l'editorial d'aquest primer número, signada pel director d'Arrels Salvador Busquets i amb un missatge clar: volem ser útils.

Aquest novembre farà 25 anys que Arrels es va posar en marxa gràcies a un grup de gent que volia ser útil i acompanyar les persones sense llar a Barcelona. L’aventura va començar amb un centre de dia de 60 metres quadrats i amb un Full Informatiu del Centre Obert Arrels per a Transeünts, que volia mantenir informades totes les persones implicades en el projecte.

Amb els anys han anat sorgint iniciatives adreçades a les persones com El Refugi, el taller prelaboral, l’equip de residències o la Llar Pere Barnés. Però també experiències de comunicació, com l’Arrels Informa, Riereta 24, Papers d’Arrels i l’InfoArrels. Potser us preguntareu: per què aquesta voluntat de comunicar? Doncs per fer equip, per fer-nos sentir part d’un projecte i per portar a terme part de la missió d’Arrels sensibilitzant, denunciant i transformant.

Aquesta nova publicació que teniu a les mans la rebreu de manera periòdica i substituirà els coneguts Papers i InfoArrels. En total, vuit pàgines per parlar de la feina que fem a Arrels però sobretot per sortir fora de les parets de l’entitat, parlar del fenomen sense sostre en general, de la tasca d’altres companys i companyes, i dels reptes i opcions que com a ciutadans, entitats, empreses i administracions ens esperen per lluitar contra la pobresa i posar sostre a la ciutat.

Des que Arrels es va crear al 1987, hem atès més de 7.500 persones sense llar en situació consolidada i, en els propers anys, el nombre de persones en aquesta situació podria augmentar si la crisi econòmica avança i no es compta amb un sistema de protecció social consolidat. Ara més que mai cal ser útil. Tots podem ser-ho. Comunicar i sensibilitzar és el primer pas.

Afegeix un comentari nou