Càritas no veu la fi d'aquesta crisi

 Font:
Font:

Càritas no veu la fi d'aquesta crisi

Resum: 

Càritas no veu la fi d’aquesta crisi ja que les peticions d’ajut, després d’haver-se estabilitzat durant l’estiu, han tornat a augmentar a la tardor i preveu que arribin a més de 50.000 a finals d’any.

Destaca, però, la bona actuació de l’Ajuntament de Barcelona que compta treballar amb la xarxa d’entitats socials ja existent.

Concretament en relació amb Càritas, aquesta voluntat s’ha traduït en la donació de 531.000 euros per part del consistori, un 11% més que l’any passat, i en l’establiment de criteris i projectes de col·laboració en els àmbits prioritaris.

Per altra banda, l’Ajuntament de Barcelona també ha vist augmentades les demandes realitzades pels ciutadans a serveis socials (36.000 persones el 2007;46.000 persones en el que portem d’any) així com han hagut de doblar els serveis d’atenció domiciliària i els programes d’atenció a la dependència. Malgrat aquest allau, l’Ajuntament continua actuant immediatament davant de situacions d’urgències; les que no ho són demanen una espera de 15 o 20 dies.

+info: www.caritas.org

Afegeix un comentari nou