Debat sobre els reptes del fenomen migratori a Girona

 Font:
Font:

Debat sobre els reptes del fenomen migratori a Girona

Resum: 

Idea Girona! i l’Associació de Veïns Santa Eugènia organitzen un debat sobre la immigració i integració, justament la setmana següent dels enfrontaments entre veïns autòctons i immigrants a Salt.

El grup ciutadà Idea Girona! juntament amb l’Associació de Veïns Santa Eugènia organitza un debat sobre la immigració i, en especial, sobre els reptes i plantejaments de futur que cal fer a la ciutat per aconseguir una societat cohesionada i inetegradora.

El debat arriba la setmana següent dels incidents de Salt. Després d’una setmana plena de tensions per l’augment dels robatoris amb força i violència tant als carrers com en cases del poble, dijous i divendres veïns autòctons i immigrants van passar d’insults a agressions físiques.

Aquests enfrontaments, juntament amb la polèmica de principis d’any suscitada a Vic arrel de la proposta de l’alcalde d’impedir empradronar els immigrants sense papers, demostren que el fenomen migratori i el treball per una societat cohesionada i integradora haurien de ser temes de màxim interès.

Idea Girona! i l’Associació de Veïns Santa Eugènia convoca el debat “Girona, una societat integradora i cohesionada? Reptes del fenomen migratori” per aquest dimecres 3 de març a les 19:30 al Centre Cívic de Santa Eugènia o Can Ninetes. Hi participaran Henda Coneth, veïna de Can Gibert del Pla; Lydia Paredes, treballadora social de la Fundació Ser.Gi; Imma Fuyà, de la FAPAC i un membre de la vocalia de joves de l’AV Santa Eugènia. Moderarà el debat Ramon Macaya, president de l’AV Santa Eugènia.

  • Dia: 3 de març
  • Hora: 19:30h
  • Lloc: Centre Cívic Can Ninetes (c. Santa Eugènia, 146 Girona)

Afegeix un comentari nou