Dona’m Cine: I Concurs internacional de curtmetratges solidaris realitzats per dones sobre dones

 Font:
Font:

Dona’m Cine: I Concurs internacional de curtmetratges solidaris realitzats per dones sobre dones

Resum: 

S’amplia fins al 30 de novembre el període d’inscripció d’obres al “Dona’m Cine: I Concurs internacional de curtmetratges solidaris realitzats per dones sobre dones”.

Dona’m Cine és un projecte audiovisual impulsat per l’Associació Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte, que treballa en l’àmbit de la cooperación solidària des de fa més de 20 anys; i la productora Doble Banda, que té una àmplia experiència en cinema i documentals de contingut social. Aquest projecte a més, rep l’ajuda financera de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (Generalitat de Catalunya) i de l’ajuntament d’Olèrdola del Penèdes.

Dona’m Cine és un projecte que té com a objectiu la construcció col·lectiva d’una xarxa de materials audiovisuals fets per dones, que contribueixin a consolidar processos d’empoderament de les dones i a potenciar relacions d’equitat entre homes i dones en una societat més justa, inclusiva i solidària. Dona’m Cine ofereix una oportunitat per documentar el present i per reescriure la història des de la diversitat d’identitats socials, culturals, indígenes, territorials –urbanes o rurals–, sexuals, religiosos o agnòstiques, etc; fent visibles els somnis i rebel·lies de les dones en tots els àmbits possibles.

El I Concurs internacional de curtmetratges solidaris parteix d’aquesta missió del projecte i vol servir com a plataforma per a impulsar-lo. Les obres a concursar han de ser realitzades per dones majors de 16 anys de qualsevol lloc del món. Cada participant pot presentar fins a un màxim de tres vídeos, de fins a 5 minuts de durada, en castellà o català o subtitulades. Les obres guanyadores rebran un premi.

El període de presentació d’obres està obert fins al 30 de novembre d’enguany. El període de votació popular serà del 10 de desembre del 2010 al 30 de gener del 2011. El fallo definitiu (per jurat popular) es donarà el 7 de febrer de 2011.

Per a més informació sobre les bases, les dates, el mode de presentació, els criteris de selecció, el jurat, els drets d’autoria, etc., consulteu el següent enllaç.

Afegeix un comentari nou